Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Македонско бугарска стопанска комора објавува оглас за повремено ангажирање на лица за имплементација на проектни активности на проектот ХЕЛИКС во период од Април 2018 до […]

zore
Македонското правителство ще чуе гласа на бизнеса

Македония е страна в Западните Балкани, останала малко настрани от икономическия отрасъл, и затова се очаква новото правителство да осъществи европейска интеграция. Това заяви предсeдателят на […]


x
4-ти конгрес на националниот борд за туризам (7-8 јуни 2017 год., Софија, Р.Бугарија)

На покана од Управниот Одбор на Националниот борд за туризам, г-дин Филип Темелковски, координатор на Здружението за туризам и угостителство при МБСК, денес учествува на […]


NRConsult 2
Компанија на година

На раскошната церемонија во хотел Хилтон,Софија по трет пат беа врачени годишните награди “КОМПАНИЈА НА ГОДИНАТА 2016” .Официјалната церемонија беше иницирана и организирана од единственото […]


Партнери