Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Адвокатско друштво Тошиќ & Јевтиќ

tosicl

Правен тим на Адвокатско друштво Тошиќ & Јевтиќ  нуди ефикасна и стручна правна помош на анализа на закони, прописи и анализа на измените и дополнувањата во македонското законодавство, а и како тие измени имаат влијание врз нивните клиенти. Покрај тоа, нивниот правен тим може да обезбеди консултации во врска со изготвување и разгледување договори и документи и да обезбеди правна помош за различни локални правни прашања, како и учество и правна помош околу преговори. Ќе ви помогнат да ги насочите Вашите ресурси со цел да бидете сигурни дека сме исцрпно подготвени за судска постапка, иако нивна примарна цел е избегнување на истата секогаш кога е тоа возможно.

Aдреса: ул. Вељко Влаховиќ бр. 1-2/17 1000 Скопје, Р. Македонија

Tелефон: +389 2 3112 261

Факс: +389 2 3112 261

Email: info@tjlaw.com.mk

tjlaw.com.mk