Членки

Obuka_02.2023 Обука „ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ“ – Анализа на финансиски извештаи на компаниите
adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“

Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“

kristalno zvono

Во рамките на „Годишната конференција на Македонска берза АД Скопје“ на Алкалоид АД Скопје му беа доделени две награди:

  • Награда „Кристално ѕвоно“ за постигнато второ место за најтранспарентно акционерско друштво котирано на Македонска берза, за 2015 година;
  • Награда за постигнато второ место за котирано друштво со најголем остварен промет во изминативе 20 години од постоењето на Македонската берза за хартии од вредност.

Овие награди претставуваат уште едно признание за нивото на корпоративното управување, транспарентноста во работењето и квалитетот на комуникацијата со инвеститорите, институциите, медиумите и јавноста воопшто.