Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

АПРА Портер Новелли Македонија

apra

Основана во Вашингтон во 1972 година. Набрзо се шири низ САД, а во 1986 година станува дел од Omnicom Group Inc., една од најголемите светски агенции за комуникации. Денес агенцијата има преку 100 канцеларии во повеќе од 50 држави во светот и повеќе од 1.000 вработени кои ги услужуваат клиентите.

АПРА Портер Новелли

  • Формирана во 1994 во Софија, Бугарија;
  • Вработени повеќе од 50 квалификувани професионалци;
  • Активни повеќе од 50 клиенти;
  • Сопствена агенција за дигитални комуникации;
  • Сопствена продукциска компанија;
  • Во 2002 АПРА станува дел од Porter Novelli International.

АПРА Портер Новелли Македонија

АПРА Портер Новелли Македонија е основана како резултат од интеграција на меѓународна мрежа агенции, регионален know-how и локална експертиза.

Почнувајќи од 1997 нашите македонски партнери развија комуникациски бизнис кој нуди консултантски услуги и нивна имплементација.

Главните активности на тимот вклучуваат истражување, донесување на одлуки, реализација и евалуација на резултатите. Според постигнатите резултати, нашиот консултантски тим е еден од водечките во Република Македонија во областа на Односите со јавност (ПР) и организација на настани.

Во текот на петнаесет годишната активна работа реализирани се повеќе од 1.000 кампањи и изготвени се проекти кои вклучуваат создавање на концепти, идеи и соодветни решенија за повеќе од 100 клиенти од Република Македонија и од странство.

 

www.apraagency.com

www.linkedin.com/company/apra-porter-novelli

www.facebook.com/aprapn