Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Ариљеметал

ariljemetl

АРИЉЕМЕТАЛ ДОО – Скопје

“Ариљеметал”ДОО е приватна семејна компанија, основанаво 1992 година од страна на м-р Богослав Ангелоски, и е призната како еден од лидерите со дејност во производството и трговијата на сврзувачки елементи во овој дел од Европа.

Компанијата нуди комплетна палета на сврзувачки елементи:

Завртки – со гарантиран  квалитет , со цел и делумен навој,

Навртки – од сите типови.

Подлошки – рамни, еластични,

Сите видови машински делови  – по цртеж или примерок

Нашите  производи се наменети за различни области на индустријата и трговијата – инженеринг, градежништво, производство и многу други.

 “Ариљеметал” ДОО се развива како конкурентна и финансиски стабилна компанија, соодветно на брзото  менување на внатрешните и надворешните услови на пазарот.

Компанијата работи според  барањата на системот за управување со квалитет  ISO 9001-2008 и системот  AD2000 – W0 (Производство на сврзувачки елементи за опрема под притисок).

Во Ариљеметал ДОО, посветуваме големо внимание на квалитетот, како и на постојаниот технолошкиот развој (Инвестираме во нова и се подобра технички напредна опрема), бидејќи сакаме за нашите клиенти да обезбедиме највисоко ниво на производи и услуги.

Со 45 добро обучени вработени лица и последната најсовремена технолошка опрема за производство и контрола на сврзувачки елементи ние сме подготвени да одговориме на секое барање на нашите партнери од Македонија, Балканот и ЕУ.

Вомоментот “Ариљеметал” ДОО е делодинтернационалниот конзорциум  Bometal group.

ariljemetal.com.mk

Адреса:

ул. Перо Наков 110 (Индустриска зона МЗТ)

1000 Скопје
Република Македонија

Тел/факс:

+389 2 2469 815;
+389 2 2469 823

E-mail:
info@ariljemetal.com.mk