Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Благоја Дончев

БЛАГОЈА ДОНЧЕВ -АДИНГ

 

Благоја Дончев е роден во Вељуса, Струмица, Р. Македонија во 1951 г. Дипломирал на градежниот факултет при Универзитетот „Кирил и Методиј“ во Скопје

Сегашно задолжени и одговорности

Благоја Дончев е претседател на управен одбор и генерален директор на друштвото.