Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Богослав Ангелоски

Богослав Ангелоски

Дипломиран машински инженер на Машински факултет , Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје,  Македонија.

Магистер по технички науки на Машински факултет , Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје, Македонија:

Тема: Оптимизација на залихите во функција на зголемување на продуктивноста и ефикасноста на работењето на малите фирми

 

Доминантен содружник  и Управител Ариљеметал од 1992 година

bogoslav1@ariljemetal.com.mk

ariljemetal.com.mk