Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Главни Вести

Македонско бугарска стопанска комора за потребите на тековен Проект ХЕЛИКС кој се спроведува во период од Септември 2017 до Август 2019 има потреба ангажман на: […]

Македонско бугарска стопанска комора објавува оглас за повремено ангажирање на лица за имплементација на проектни активности на проектот ХЕЛИКС во период од Април 2018 до […]

Македония е страна в Западните Балкани, останала малко настрани от икономическия отрасъл, и затова се очаква новото правителство да осъществи европейска интеграция. Това заяви предсeдателят на […]

На покана од Управниот Одбор на Националниот борд за туризам, г-дин Филип Темелковски, координатор на Здружението за туризам и угостителство при МБСК, денес учествува на […]

На раскошната церемонија во хотел Хилтон,Софија по трет пат беа врачени годишните награди “КОМПАНИЈА НА ГОДИНАТА 2016” .Официјалната церемонија беше иницирана и организирана од единственото […]

Во рамките на пограничниот проект ‘‘Градење на интернационална конкурентност на текстилните компании во пограничниот регион МК-БГ‘‘ по програмата за прекугранична соработка меѓу Македонија и Бугарија, […]

На покана од г-дин Цветан Симеонов, претседателот на БТПП, Македонско-Бугарската стопанска комора, со свој претставник,  Раководителот на фабриката АДИНГ во Бугарија, г-дин Цветомир Ценов, присуствуваше […]

Formed in 2011, the Macedonian-Bulgarian Chamber of Commerce is a non-profit business association, with main goal to develop the economic relations between the two countries, […]

Претседателот на Македонско-Бугарската стопанска комора, г-дин Зоре Темелковски на 09.12.2016 година присуствуваше на потпишувањењто на договорот за соработка помеѓу Универзитетот ФОН и БИТ -Државниот универзитет […]

На 03.12.2016 повторно почнува со работа, рудникот за олово и цинк „Тораница“ од Крива Паланка .Рестартирањето на рударскиот капацитет беше одбележано  со симболичен настан во […]

Страна 1, вкупно 612345...Последна »