Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Главни Вести

Претставниците на Македонско-Бугарската Стопанска Комора (МБСК) на 03.12.2014 година , во Софија оствариа средба  со раководство на Турско-Бугарската Трговско Индустриска  Комора(ТБТИК) во која членуваат најголемите […]

Во организација на Македонско- Бугарска стопанска комора , а со учество на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги на Република Македонија и Советот за […]

На 23 јуни,2014 година во Штип,во организација наМакедонско Бугарската Стопанска Комора,БугарскатаТрговска Промишлена Палата и Советот за Развој на Источниот Плански Регион,се одржа Македонско-Бугарски Бизнис Експо […]

На 12-ти јуни, 2015 година, тимот на Knowledge Center заедно со Источнопланскиот регион го организира  Вториот Советодавен настан за мали и средни претпријатија заедно со […]

На состанокот  се разговараше за  инвестициските можности во областа на туризмот . Ангелкова  ги информираше  учесниците  дека Министерството за туризам развива инвестициска карта на Бугарија […]

Компании  – членки на Македонско Бугарската стопанска комора од градежниот сектор, фармацевтската, прехранбената и винската индустрија,  на 07.10.2015 година  го презентираа своето деловно работење пред […]

Македонско Бугарската стопанска комора беше домаќин  на работниот состанок со Бугарско Трговската индустриска  комора од Благоевград кој на 17.10.2015 се одржа во Охрид . Во […]

Во организација на Македононско Бугарската Стопанска Комора а со поддршка на Mинистерството за економија и општина Чаир  на 31.10.2015 година,  во Сули Ан  се одржа […]

Македонско-Бугарската Стопанска Комора и Бугарско-Трговска Промишлена Палата на 04.12.2014 година Во Софија потпишаа Меморандум за Соработка во присуство на компани членки на двете бизнис асоцијации. […]

Претставниците на Македонско-Бугарската Стопанска Комора (МБСК) на 03.12.2014 година , во Софија оствариа средба  со раководство на Турско-Бугарската Трговско Индустриска  Комора(ТБТИК) во која членуваат најголемите […]

Страна 3, вкупно 612345...Последна »