Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Главни Вести

Развојот на мали и средни компании во областите на аграрот, преработувачката индустрија, наменскиот туризам им овозможи на општините од Југоисточниот плански регион  да создадат суфицит […]

Во односите меѓу Бугарија и Македонија треба да се создаде клима на меѓусебна доверба. Дијалогот меѓу двете држави е интензивен за што зборуваат четирите премиерски […]

Македонско Бугарската Стопанска Комора заедно со градоначалниците од Источниот плански регион и со претставници на бизнис заедницата се сретнаа со градоначалникот на општина Благоевград г-дин […]

Македонско – Бугарската стопанска комора и Советот за развој на Источниот плански регион на 06.11.2013 година потпишаа Меморандум за соработка. Г-дин Зоре Темелковски изјави: „Сакаме […]

Агенцијата за развој на мали и средни претпријатија на Р. Бугарија учествувше на Саемската Манифестација ТЕХНОМА 2013. На штандот се присутни следните компании од Р.Бугарија:   […]

Регионалната и меѓуграничната соработка беа приоритетни теми на разговор на денешната средба одржана со Центарот за развој на Источниот плански регион на која присутвуваа 11 […]

На 11.09.2013 година, Македонско Бугарската Стопанска Комора на покана од Стопанската Комора на Северозападна македонија присутвуваше на официјални работни средби со Претседателот на Алијансата на […]

Македонско Бугарската Стопанска Комора потпиша Меморандум за соработка со Стопанската Комора на Северозападна Македонија. Создавање балкански бренд за конкурентен настап на трети пазари е целта на […]

На 10.07.2013 година се одржа работна средба помеѓу претставници од Македонско – Бугарската Стопанска Комора и Градоначалникот на општина Струмица, г-динот Зоран Заев. На средбата […]

На 09.07.2013 година Македонско – Бугарската Стопанска Комора одржа средба со Претседателот на Трговската Комора на Бугарија, г-дин Рачо Цветков и Потпретседателот на Асоцијацијата на […]

Страна 5, вкупно 6« Прва...23456