Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Членки на комората

БУЛГАРТЕЛ ЕАД

ВИТАМИНКА

АДИНГ АД

НИКОБ ДОО

АЛКАЛОИД АД

БРИЛИЈАНТ ДООЕЛ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

СПЕЦИЈАЛ ПРОДУКТ

АРИЉЕМЕТАЛ ДОО

АД ТОШИЌ & ЈЕВТИЌ

РЕНТИНА

АПРА ПОРТЕР НОВЕЛЛИ

ПИ СВИСЛИОН ДОО

ЕВРОИНС АД

МАКПРОГРЕС ДОО

Green Master