Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Горан Ѓорѓиевски

goran gorgievski

Основач и Управител на Специјал

  • Производство на леб, печива и специјални видови на пекарски производи, слатки (колачи, торти) и нивна дистрибуција до специјализирани продавници од типот на млечни ресторани. Во претпријатието се вработени околу 120 лица, со различна стручна подготовка и работен стаж. Основна Мисија на менаџментот е организирање на производство на квалитетни производи, според сопствена технологија, пред се да се задоволат вкусот и желбите на потрошувачите-конзументите. Во претпријатието е имплементиран Систем за безбедност на храна-HACCP, а за вработените континуирано се изведуваат обуки при воведување на нови технологии или производи, исполнување на хигиенско-санитарните услови, како и за заштита на здравјето на работниците

goran.gjorgjievski@specijal.com.mk