Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Green Master

greenmaster
Добре дојдовте во светот на Green Master – Свет на неограничен успех и благосостојба!
Компанијата ГРИН МАСТЕР ДООЕЛ успешно работи 4 години, по моделот на бугарската компанија Green Master Group, која зад себе има 18 годишно искуство како компанија која помага во остварување на мечтите на многу луѓе за еден поубав, поздрав и поуспешен свет.
На пазарот во Македонија нудиме широка палета на производи кои ја придобија довербата на милиони клиенти во повеќе од 15 земји од целиот свет. Благодарение на соработката со Green  Master Group и нивниот тим од докажани професионалци во областа на медицината, техниката, иновациските технологии и маркетингот имаме можност на македонскиот пазар да ги понудиме најновите и најсовремените светски производи од повеќе области.
Производите во компанијата се поделени во три категории ЗДРАВЈЕ, УБАВИНА и ДОМ.
Програмата ЗДРАВЈЕ опфаќа широк асортиман на внимателно одбрани додатоци во исхраната од  повеќе реномирани производители, како и на иновативни апарати кои што имаат позитивен ефект врз
здравјето на луѓето.
Во програмата УБАВИНА ќе пронајдете природна козметика со иновативни формули, производи кои што се светски хитови, и се специјално одбрани за Вас за перфектен здрав, младешки и негуван изглед.
Програмата ДОМ се одликува со еколошки иновативни производи со висок квалитет и докажана ефикасност. Тука на едно место ќе пронајдете производи за здраво готвење и чување на храна, производи за чистење и перење кои не ја загадуваат животната средина, како и серија на производи од волна со Woolmark сертификат.

Контакт

Ул. Анастас Митрев 19 А
1000 Скопје
тел: (02) 3077 747
моб: 078 – 210 081
       078 – 459 059
http://greenmaster.info/greenmaster/