Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Групација Адинг на Саем на градежништво 2016

ading

Заедно со уште околу 90 компании од градежниот сектор и 20 компании за недвижности, Групацијата Адинг зеде учество на 13-тиот Саем на градежништво и недвижности.

Адинг и нашите фирми ќерки се претставија со новитетите во своите производи и услуги. Нашите инженери беа постојано на располагање за консултации и стручни совети за посетителите на саемот. Во рамките на настанот, се одржа и After Work дружење со нашите клиенти и соработници.

Скопски саем ни додели и признание за долгогодишно учество на Саемот на градежништво.