Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Историјат за МБСК

Kaldrma 4
Македонско – Бугарската Стопанска Комора е непрофитна стопанска интересна заедница, формирана 2011 година, согласно Законот за стопански Комори.
Главните приоритети на Комората се унапредување на економските релации помеѓу компаниите од двете земји и поврзување на заедичките интереси на своите членови и промовирање и унапредување на бизнисот на компаниите.
Комората брои околу 100 членови, истакнати бизнисмени кои успешно делуваат во различни сектори во двете земји.