Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Ивица Јевтиќ

Jeftic

Ивица Јевтиќ, роден 20.04.1985 година во Скопје

Образование:

Високо образование завршил на Правниот факултет “Јунстинијан Први”, при Универзитетот Св.Кирил и Методиј во Скопје во 2008 година, со среден успех 9,17.

Правосуден испит положил во 2011 година, а со лиценца за Адвокат се стекнал на 01.01.2012 година.

Кариера:

Собрание на Република Македонија од 01.04.2008 -24.03.2009 година на позција Правник

Адвокатски приправник во Адвокатско друштво Поленак од 24.03.2009 до 01.01.2011 година

Партнер во Адвокатско друштво Тошиќ и Јевтиќ од 01.02.2012 до денес.

  • E: jevtic@tjlaw.com.mk
  • M: +389 78 323 902