Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

МБСК објавува оглас за ангажирање на лица за имплементација на проектни активности

Untitled-1

Македонско бугарска стопанска комора објавува оглас за повремено ангажирање на лица за имплементација на проектни активности на проектот ХЕЛИКС во период од Април 2018 до Август 2019 година и тоа:

  1. 2 (два) експерти за развој на наставна програма и курс од областа на Туризам и претприемништво
  2. 4 (четири) обучувачи за држење на обуки од областа на Туризам и претприемништво

Испратете ваша Биографија на следната адреса info@mbcham.org

Дата на објава  05.04.2018

Краен рок на пријавување 20.04.2018 година