Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

МБСК оствари работна посета со заменик министерот за здравство на Република Бугарија

IMG-09e999beac916361e7f6e336445524da-V

IMG-09e999beac916361e7f6e336445524da-V

Претседателот на МБСК Биљана Митева на 16.11.2023 година, заедно со заменик министеротза здравство во Република Бугарија Професор Илко Гетов, остварија работна посета на проектот за опремување на амбулантни возила за потребите на министерството од страна на фирма член на комората.  Овој проект е во фаза на реализација и од огромна важност како за бизнис секторот од двете страни така и за подобрување на здравствените услуги.

IMG-ac762bb4e82b720d3503182e252c1c47-V

На средбата е договорена соработка преку комората во делот на здравствената заштита на меѓудржавно ниво.

IMG-3ce1dc95e56ac81bb93aa53aa1ecb959-V

IMG-ce29599e391564bcdc864d7beb5757b7-V

Tags: , , , , , ,