Членки

Obuka_02.2023 Обука „ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ“ – Анализа на финансиски извештаи на компаниите
adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“

Меморандуми за соработка

18.06.2013

Меморандум за соработка со Алијансата на бизнисите на Косово

25.07.2013

Меморандум за соработка со Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија

27.09.2013

Меморандум за соработка со Центар за развој на Источен Плански Регион

28.11.2013

Меморандум за соработка со Федерација на Фармери на Р.Македонија

16.12.2013

Меморандум за соработка со Советот за развој на Североисточен Плански Регион

24.12.2013

Меморандум за соработка со Центарот за развој на Југоисточен плански регион

04.12.2014

Меморандум за соработка со Бугарско Трговската промишлена Палата

12.03.2015

На иницијатива на МБСК потпишан е Меморандум за соработка со МРТ и БАККО

31.10.2015

Меморандум за соработка помеѓу МБСК,општина Чаир,општина Ќустендил, Центарот за Развој на Источниот Плански Регион и стопанската комора на Северозападна Македонија

04.07.2016

Меморандум за соработка и партнертсво