Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Оглас за финансов менаџер за потребите на тековен Проект ХЕЛИКС

Untitled-1

Македонско бугарска стопанска комора за потребите на тековен Проект ХЕЛИКС кој се спроведува во период од Септември 2017 до Август 2019 има потреба ангажман на:

Работна позиција:Финансов менаџер – одговорен за финансиска и сметководствена контролана проектни активности и јавни набавки

Локација: Скопје

Времетраење на ангажманот: на определен број на часови во времетраење 16 месеци

Клучни работни обврски:

 • Одговорен за финансиска и сметководствена контрола на проектните активности;
 • Подготовка и спроведување на јавните набавки согласно оперативните планови на проектот;
 • Го планира и следи оперативниот буџет за работење на канцеларијата;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Високо образование;
 • Работно искуство со проекти финансирани од ЕУ фндови
 • Искуство во јавни набавки на ЕУ проекти
 • Потребно да има познавања од интернационални трансакции како и од ЕУ легислативата во полето на финансискиот менаџмент и контрола
 • Солидно познавање на Microsoft Office апликации (Word, Excel, Outlook, Powerpoint);
 • Одлично познавање на англиски јазик, усна и писмена комуникација
 • Силни организациски вештини

Секој заинтересиран треба да поднесе:

 1. Копија од универзитетска диплома;
 2. Кратка биографија/ Референци од претходни работни места.
 3. Писмо за мотивација;

Вашите документи потребно е да ги испратите на следната електронска адреса:elizabetaristovska@gmail.com cc info@mbcham.orgдо 07.05.2018 година до 15:00 часот со наслов “Апликација за Финансов менаџер“.

Само кандидатите/ките кои ги исполнуваат критериумите ќе бидат повикани на интервју.