Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

РЕНТИНА ЦЕНТАР

rentina centar

 

Рентина Центар за градежни материјали доо Скопје е претпријатие кое се бави со трговија со градежни материјали и изведба на специфични градежни работи.

Увозник и дистрибитер на приозводите на:

Lindner AG

Германија Комплетни решенија за комерцијални објекти од гигантот во градежната индустрија

Armstrong

Лидерот во индустријата на модуларни тавани

Tehnogips

Бугарија Производител на елементи за сува градба

Референца на изведени објекти во Република Македонија и надвор (дел) :

  • Бизнис Центар Меги Скопје
  • Веро Центар Скопје
  • Деловен објект Фероинвест Скопје
  • Прокредит Банка Тирана Р. Албанија

Тел: +389 70 205 486

e-mail: rentina@t-home.mk , gorex@t-home.mk