Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Сашо Наумовски

Vitaminka

Магистар на економски науки на Економскиот факултет – Прилеп, Унив. Св. „Климент Охридски“, – Битола

Од 2014 година генерален извршен директор на „Витаминка“ А.Д., Прилеп

Семинари,конференции тренинзи и обуки:

Скопје, 2008, “Advanced Sales Skills” – Management Education Center MOTIVA

Скопје, 2009, “Discover the secrets for direct marketing” – CEED Macedonia

Oхрид, 11-12.04.2009, „Тим и тимско работење“ – КП Македонија Косалтинг ДОО

Охрид, 15-17 април, 2011, „Креирање на новиот имиџ на Витаминка“, – Македонија Експорт-Консалтинг

Охрид, 3-4 октомври, 2014, “SMEs Development and Innovation: Building competitive future of South-Eastern Europe” – CEI;  Економски факултет – Прилеп; Center for innovation@development”.

Телефон: + 389 48 407 444;

e-mail:  sn@vitaminka.com.mk