Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

Управен и Надзорен одбор

Членови на Управен одбор

 1. Зоре ТемелковскиПретседател на Македонско Бугарска Стопанска Комора
 2. Кирил ЛазаровУправител на Никоб обезбедување
 3. Мите Николов – Сопственик  на Брилијант
 4. Ивица Јевтиќ  Адвокат,  Адвокатско друштво   Тошиќ & Јевтиќ
 5. Благоја Дончев – Претседател на УО и Генерален директор  на Адинг
 6. Живко МукаетовПретседател на УО и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје
 7. проф. д-р Ванчо ЧифлиганецГенерален директор на Адора инженеринг
 8. Сашо Наумоски Генерален директор на Витаминка АД Прилеп
 9. Богослав  Ангелоски –  Управител  на Ариљеметал
 10. Горан СрбјакГенерален директор на Рентина
 11. Горан ЃорѓиевскиУправител на Специјал Продукт
 12. Кирил Пендев – Управител на БУЛМАК 2016 ДООЕЛ
 13. Надица Рикаловска – Управител на ГРИН МАСТЕР ДООЕЛ

Членови на  Надзорниот одбор

 1. Кирил Пендев  –  Претседател на Надзорниот одбор
 2. Никола Василев  – Генерален директор  на Булгартел  
 3. Јордан Минов –  Извршен директор на Апра Портер Новелли Македонија